Разумков відкрив позачергове засідання Ради

Разумков відкрив позачергове засідання Ради

Відео
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив позачергове засідання парламенту.

У залі зареєструвалися 166 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Позачергову сесію оголошую відкритою", - сказав Разумков.

Як повідомляв Укрінформ, розпорядження про скликання позачергової сесії 13 квітня спікер підписав напередодні.

Порядок денний позачергової сесії передбачає розгляд п’яти питань.

Читайте також: Рада проведе пленарне і два позачергові засідання

Зокрема, народні депутати планують розглянути проєкти постанов №4590 "Про вжиття невідкладних заходів спрямованих на повернення пільгового тарифу на електроенергію для населення за перші 100 кВт год"; №4609 "Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо скасування необґрунтованого збільшення вартості енергоносіїв та введення мораторію терміном на 1 рік на підвищення тарифів на енергоносії" та №4587 "Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів з метою зниження ціни на електричну енергію та тарифів на послуги розподілу природного газу".

До розгляду на цьому засіданні також заплановано законопроєкт №4576 "Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері метрології, надання житлово-комунальних послуг та захисту прав споживачів".

Крім того, парламентарії мають намір розглянути проєкт постанови №4042 "Про вжиття невідкладних заходів спрямованих на забезпечення належної профілактики, діагностики та лікування хворих дітей на цукровий діабет".

У вівторок, 13 квітня, буде проведено ще одне позачергове засідання, яке розпочнеться о 17:30. На ньому планується розгляд 12 законопроєктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-