В Україні запустили Reformers Hub: Немчінов назвав його основне завдання

В Україні запустили Reformers Hub: Немчінов назвав його основне завдання

Укрінформ
Завдяки Reformers Hub державні службовці та експерти команд підтримки реформ та Офісу реформ зможуть обмінюватися власними напрацюваннями та шукати спільні рішення для розв'язання проблем у сфері державного управління.

Про це міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов сказав під час офіційного відкриття платформи обміну знаннями «Reformers Hub», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Reformers Hub відповідає сьогоднішньому курсу на комплексну цифровізацію державного управління, адже платформа надає можливість для обміну знаннями та досвідом онлайн. Більш того, завдяки Reformers Hub державні службовці та експерти команд підтримки реформ та Офісу реформ матимуть нагоду системно обмінюватися власними напрацюваннями та шукати спільні вирішення поточних проблем у сфері державного управління», - зазначив Немчінов.

За його словами, новостворена платформа обміну знаннями та досвідом серед експертів державного сектору України об'єднає державних службовців з широкого кола установ, а також експертів команд підтримки реформ та Офісу реформ. Членам платформи надаватиметься ексклюзивний та комплексний доступ до різноманітних можливостей навчання та розвитку, зокрема тренінгів, заходів за участі національних та міжнародних експертів, онлайн-платформи з функціями соціальної мережі, а також бібліотеки матеріалів на тему державного управління.

Читайте також: Зміни до закону про Кабмін внесуть на погодження уряду – Немчінов

Як повідомляв Укрінформ, участь у запуску Reformers Hub взяли Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та віцепрем'єр-міністр-мiнiстр цифрової трансформацiї Михайло Федоров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-