Шмигаль та Федоров 12 квітня візьмуть участь у відкритті Reformers Hub

Шмигаль та Федоров 12 квітня візьмуть участь у відкритті Reformers Hub

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та керуючий директор Схiдної Європи та Кавказу ЄБРР Маттео Патроне 12 квітня візьмуть участь у офіційному відкритті платформи Reformers Hub.

Як передає Укрінформ, про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов написав у Телеграмі.

«В офіційному відкритті платформи братимуть участь - Прем’єр-Міністр України Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр України - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та керуючий директор Схiдної Європи та Кавказу ЄБРР Маттео Патроне», - зазначив Немчінов.

За його словами, також із презентацією «Трансформацiя урядiв: досвiд практикуючого лiдера» виступить керівник відділу впровадження реформ в уряді Тоні Блера Майкл Барбер.

Читайте також: Виплата «карантинних» 8 тисяч: Шмигаль розповів, коли ФОПи зможуть подати заявки

Reformers Hub - це платформа для обмiну знаннями, досвiдом та спiвпрацi мiж експертами державного сектору України. Ініціатива створена в межах програми «Українська архiтектура реформ 2.0» (URA), що впроваджується Європейським банком реконструкцiї та розвитку (ЄБРР) у партнерствi з Європейським Союзом, для пiдтримки важливих реформ в Українi. Там можна отримати доступ до ексклюзивних можливостей професійного розвитку, адаптованих під цілі та потреби державного сектору; дізнатися про останні світові тенденції та корисні практики державного управління завдяки спілкуванню з українськими і міжнародними експертами; долучитися до бази знань з управління державним сектором, розробки та імплементації політик. А також приєднатися до спільноти колег-однодумців, обмінюватися досвідом з українськими та міжнародними колегами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-