Посли «Великої сімки» та ЄС підтримують Центр протидії дезінформації - Єрмак

Посли «Великої сімки» та ЄС підтримують Центр протидії дезінформації - Єрмак

Укрінформ
Посли країн "Великої сімки", Європейського Союзу й представники НАТО підтримують створення Центру протидії дезінформації та вже почали взаємодіяти з ним.

Про це розповів керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час представлення очільниці Центру Поліни Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні у нас відбулася декілька годин тому зустріч з нашими міжнародними партнерами, послами G7, послами ЄС, представниками НАТО, інших країн, які абсолютно підтримують і вже почали взаємодіяти з Центром протидії дезінформації. Тому це буде дійсно міжнародний центр", - зазначив Єрмак.

Керівник ОП підкреслив, що сьогодні Україна є "епіцентром дезінформації, епіцентром гібридного конфлікту, гібридної війни".

Читайте також: Центр протидії дезінформації розпочав роботу

"Не тільки військова агресія з боку Російської Федерації, яка відбувається на Донбасі, але і сьогодні дезінформація стосується практично кожного аспекту життя нашого суспільства", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 2 квітня призначив Поліну Лисенко керівником Центру протидії дезінформації.

Читайте також: Зеленський впевнений, що Центр протидії дезінформації стане інформаційним щитом України

Центр протидії дезінформації створений рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 11 березня, яке було введене в дію указом Президента від 19 березня.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-