Вірастюк сказав, в якому комітеті Ради планує працювати

Вірастюк сказав, в якому комітеті Ради планує працювати

Укрінформ
Василь Вірастюк, який переміг на довиборах до Верховної Ради у 87-му окрузі в Івано-Франківській області (кандидат від партії "Слуга народу"), планує працювати у парламентському Комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Як передає Укрінформ, про це він розповів в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна".

"Попередньо, в мене була думка працювати в Комітеті Верховної Ради з питань молоді та спорту. Але зараз я розумію, що, можливо, буде більш доцільно ввійти до Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, і саме там разом із депутатами, які свого часу були учасниками бойових дій, рухати вже цей напрям уперед", - сказав Вірастюк.

Читайте також: Довибори у Раду: на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних проваджень

Так, він зауважив, що робота в комітеті допоможе йому втілити ініціативу створення й розбудови мережі реабілітаційних центрів для ветеранів АТО.

Окрім цього, Вірастюк сказав, що докладатиме зусиль для вирішення проблем із фінансуванням ветеранських спортивних змагань.

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня на Івано-Франківщині відбулися проміжні вибори народного депутата у 87-му виборчому окрузі з центром у Надвірній. Тут балотувалися 14 кандидатів. Підрахунок голосів закінчився на 8-му добу, на п'яти дільницях вибори визнали недійсними. Поліція розпочала 17 кримінальних проваджень щодо проміжних виборів в окрузі № 87.

Читайте також: Довибори у Раду: ОПОРА вимагає розслідування імовірних порушень

4 квітня на сайті ЦВК з'явилися дані 100% протоколів ДВК, згідно з якими перемогу на довиборах до ВР у 87-му окрузі здобув кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк. За результатами виборів Вірастюк отримав 31,25%, або 15 076, голосів виборців.

Водночас голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко заявив, що остаточні результати проміжних виборів народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область) встановлюватимуться в судах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-