Довибори у Раду: ЦВК прийняла на опрацювання протокол з Прикарпаття

Довибори у Раду: ЦВК прийняла на опрацювання протокол з Прикарпаття

Укрінформ
Центральна виборча комісія прийняла до подальшого розгляду й опрацювання протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування на проміжних виборах народних депутатів в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область).

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протокол ОВК одномандатного виборчого округу №87 приймається до розгляду й опрацювання Центральною виборчою комісією", - зазначив голова ЦВК Олег Діденко. Він підкреслив, що ЦВК детально опрацьовуватиме отримані матеріали, аналізуватиме їх, а також має намір дочекатися розгляду позовів щодо виборів у 87-му окрузі в судах.

У свою чергу голова ОВК зазначив, що протокол про підсумки голосування підписали всі члени окружної виборчої комісії, однак четверо - "з окремою думкою".

Читайте також: Шевченко буде оскаржувати перерахунок голосів у окрузі, де переміг Вірастюк

Крім того, за його словами, на 5 виборчих дільницях вибори були визнані недійсними.

За даними електронних протоколів, оприлюднених на сайті ЦВК, на проміжних виборах до ВР у 87-му окрузі перемогу здобув кандидат від партії "Слуга народу", який набрав 31,25% або 15 076 голосів виборців. На другому місці - висуванець партії "За майбутнє" Олександр Шевченко (29,69%), на третьому - кандидат від партії "Свобода" Руслан Кошулинський (28,86%).

Як повідомляв Укрінформ, 28 березня на Івано-Франківщині відбулися проміжні вибори народного депутата у 87-му виборчому окрузі з центром у Надвірній. Тут балотувались 14 кандидатів.

4 квітня на сайті ЦВК з'явилися дані 100% протоколів ДВК, згідно з якими перемогу на довиборах до ВР у 87-му окрузі здобув кандидат від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк.

Поліція розпочала 17 кримінальних проваджень щодо проміжних виборів в окрузі № 87.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-