Боротьба з фейками: Центр інформбезпеки співпрацюватиме з платформою Україна-НАТО

Боротьба з фейками: Центр інформбезпеки співпрацюватиме з платформою Україна-НАТО

Укрінформ
У Міністерстві культури та інформаційної політики обговорили шляхи співпраці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки з платформою Україна-НАТО.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у Фейсбуці за підсумками зустрічі з віцепрем'єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгою Стефанішиною та в. о. генерального директора Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції (НАТО) Олексієм Генчевим.

"Наша мета – напрацювання спільної комунікації усіх органів державної влади. Єдиного голосу і позиції. Особливо стосовно тем, які найбільше таргетує Росія: наша історія, культура і цінності. Також ключовим є міжнародна спрямованість. Наголосили на необхідності єднання та активної роботи з міжнародними партнерами. У першу чергу, задля викриття дезінформаційних кампаній країни-агресора. Вже розпочинаємо процес: обговорили шляхи співпраці Центру із платформою Україна-НАТО. Чекайте на перші результати. Незабаром", - написав Ткаченко.

Читайте також: Протидія дезінформації: Ткаченко розповів про співпрацю з центром при РНБО

Він зазначив, що під час зустрічі також обговорили роботу Центру, його основні напрямки дій і місію; яким чином Центр інтегруватиметься у діяльність уряду, для здійснення сфокусованого моніторингу; комунікацію з трансляцією єдиних українських наративів.

"Поборемо російську дезінформацію та фейки разом. Україна повинна мати здоровий інфопростір", - додав Ткаченко.

Як повідомлялося,31 березня в Укрінформі відбулася презентація Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики. Участь у заході взяли глава МКІП Олександр Ткаченко та заступник міністра Тарас Шевченко. Тоді керівниця новоствореного органу Любов Цибульська зазначила, що Центр стане своєрідним мостом між державою та громадянським суспільством у цій сфері.

Фото: Олександр Ткаченко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-