Народна депутатка задекларувала кота і собаку

Народна депутатка задекларувала кота і собаку

Укрінформ
Народний депутат України Олександра Устінова, обрана від партії «Голос», у декларації про доходи за 2020 рік в розділі цінне рухоме майно вказала «собаку-тапки-погризяку» і «котика-муркотика».

Декларація Устінової розміщена в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передає Укрінформ.

Зокрема, у своїй власності депутатка вказала як цінне рухоме майно (крім транспортних засобів) «собаку-тапки-погризяку» «торгової марки» лабрадор, яка зветься Коді. В описі майна Устінова назвала його другом сім’ї, який «шКоднічає, гризе взуття, вигулює по вечорах, приносить радість та щастя. Дісталася у спадок від родини з Луганщини, яка втікала від неоголошеної війни закордон і шукала для своїх улюбленців нову родину».

Читайте також: У Харкові депутат міськради від ОПЗЖ задекларував лева

Також Устінова задекларувала живу чоловікову власність – п’ятирічного «котика-муркотика» Жоріка, який, за її описом, «маленький, волохатий, тендітний. Муркотить колискові по вечорах, вранці піднімає краще за будильник, дере коробки».

Решта задекларованих статків депутата та членів її родини - кошти, нерухомість та транспортні засоби.

Нагадаємо, Олександра Устінова 2019 року балотувалася на посаду Вінницького міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-