В Авакова з’явився ще один радник - колишній народний депутат

В Авакова з’явився ще один радник - колишній народний депутат

Укрінформ
Колишнього народного депутата Ігоря Діденка призначили радником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова на громадських засадах.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

«Ігоря Діденка призначено радником міністра внутрішніх справ України на громадських засадах. Діденко Ігор Анатолійович - народний депутат України 8-го скликання, Голова підкомітету з питань безпеки автодорожнього руху Комітету Верховної Ради з питань транспорту, Національний координатор Світового банку в Україні з питань безпеки дорожнього руху», - йдеться у повідомленні.

Діденко координуватиме: роботу фахівців міністерств та відомств в частині реалізації державної програми по зменшенню аварійності на смертності на дорогах України на 30% до 2024 року; створення якісної системи збору даних ДТП в Україні за методикою європейської системи збору та обробки даних CADAS.

Також новопризначений радник глави МВС координуватиме автоматичну інтеграцію даних про стан аварійності на дорогах України в Європейську статистику ДТП та допомогу місцевій владі при підготовці та впровадженні муніципальних програм з безпеки дорожнього руху; запровадження новітніх технологій з безпеки дорожнього руху задля збереження життя людей.

Читайте також: Аваков задекларував три квартири, майже 700 тисяч зарплати й жодного авто

Серед питань, які координуватиме Діденко – і впровадження ефективної системи управління безпекою дорожнього руху, і покращення системи навчання водіїв в автошколах, запровадження європейських методів стимулювання безпечного водіння, і впровадження системи аналізу трафіку на основі існуючих комплексів та систем контролю безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Аваков зустрівся з новопризначеним послом Італії - про що говорили

Як повідомлялося, 11 вересня минулого року глава МВС Арсен Аваков отримав нового радника на громадських засадах – Шавката Усманова, який також є помічником нардепа Мустафи Джемілєва.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-