Кулеба подякував Канаді й Австралії за додаткові санкції проти Росії

Кулеба подякував Канаді й Австралії за додаткові санкції проти Росії

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба подякував урядам Канади і Австралії за запровадження санкцій проти російських громадян і компаній, причетних до будівництва моста через Керченську протоку.

Як передає Укрінформ, слова подяки дипломат оприлюднив у Твітері.

«Я вдячний Канаді та Австралії за додаткове підвищення для РФ ціни за триваючу окупацію Криму і масові порушення прав людини на півострові. Кампанія з постійного підвищення санкційного тиску на Кремль триватиме до повного відновлення територіальної цілісності України», - написав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, Австралія запровадила фінансові санкції та заборону на в’їзд проти одного росіянина та чотирьох російських компаній, пов'язаних із будівництвом та експлуатацією мосту через Керченську протоку, що з'єднує Росію з незаконно окупованими українськими територіями – Автономною Республікою Крим та містом Севастополь.

Читайте також: ЄС продовжив санкції проти Росії за порушення територіальної цілісності України

Це рішення узгоджено з Канадою, що також напередодні оголосила про запровадження санкцій проти двох росіян і чотирьох компаній, пов'язаних з будівництвом цього моста і у відповідь на окупацію Росією АРК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-