У Байдена націлені на активізацію партнерства з Україною у сфері реформ – Білий дім

У Байдена націлені на активізацію партнерства з Україною у сфері реформ – Білий дім

Укрінформ
Нинішня адміністрація США прагне активізувати стратегічну взаємодію з Україною з метою подолання корупції, а також реалізації реформ, заявлених Володимиром Зеленським на початку президентства.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому за результатами розмови радника президента США Джейка Саллівана й глави ОП Андрія Єрмака, передає Укрінформ.

«Він (Джейк Салліван – ред.) висловив прагнення адміністрації Байдена активізувати наше стратегічне партнерство на підтримку плану президента Володимира Зеленського щодо боротьби з корупцією, а також реалізації програми реформ, яка забезпечить правосуддя, безпеку й процвітання для народу України», - зазначається в документі.

Читайте також: Єрмак поговорив із радником Байдена про реформи та ситуацію на сході України

Крім того, підкреслюється, що представник США «підтвердив непохитну підтримку Сполученими Штатами суверенітету, територіальної цілісності та євроатлантичних прагнень України» на тлі тривалої агресії з боку РФ.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок відбулася телефонна розмова між Андрієм Єрмаком і Джейком Салліваном. Керівник Офісу Президента України, зокрема, подякував Сполученим Штатам за чітку й послідовну підтримку України та поінформував про поточну ситуацію на лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-