Качура сказав, що планують розглянути на позачерговій Раді

Качура сказав, що планують розглянути на позачерговій Раді

Укрінформ
Верховна Рада на позачерговому засіданні, запланованому на 30 березня, планує призначити дострокові вибори мера Харкова та достроково припинити повноваження двох народних депутатів.

Як передає Укрінформ, про це в телеграм-каналі написав депутат Олександр Качура.

Він підтвердив, що 30 березня планується два позачергових засідання.

«На першому позачерговому засіданні, яке ініціюється депутатами, будуть розглянуті наступні питання: доповідь правоохоронних органів щодо подій під Офісом Президента і проєкт постанови про засудження подій на Банковій, проєкти постанов про дострокове припинення повноважень народних депутатів Колихаєва І.В. і Скічка О.О, проєкти постанови про призначення позачергових виборів голів міста Харкова і села Шегині», - зазначив парламентар.

Качура додав, що друге позачергове засідання ініціюватиме Президент України Володимир Зеленський.

На ньому заплановано розгляд компенсаційних виплат підприємцям (8 тисяч гривень - ред.) і низка інших соціально-економічних законопроєктів.

Читайте також: У Раді немає проєктів постанов про звільнення міністрів – Разумков

Як повідомляв Укрінформ, напередодні заступниця очільника фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук повідомила, що 30 березня можуть відбутися два позачергових засідання парламенту.

До цього Верховна Рада скасувала пленарний тиждень з 29 березня по 2 квітня. Водночас парламентарі 19 березня провели 2 позачергових засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-