Разумков зустрівся із заступником Столтенберга в штаб-квартирі НАТО

Разумков зустрівся із заступником Столтенберга в штаб-квартирі НАТО

Фото
Укрінформ
Україна розраховує на консенсус серед союзників та надання плану дій щодо членства в НАТО в найближчій перспективі.

Як передає Укрінформ із посиланням на сторінку Голови Верховної Ради Дмитро Разумков у Фейсбуці, про це він сказав на зустрічі із заступником Генерального секретаря НАТО Мірче Джоане в штаб-квартирі Альянсу.

“Логічним кроком на цьому шляху буде отримання Плану дій щодо членства в Альянсі. Сподіваємося на консенсус серед союзників та надання Україні ПДЧ в найближчій перспективі. Для Верховної Ради посилення співпраці з НАТО є пріоритетним завданням. На жаль, через пандемію коронавірусу довелося відкласти проведення в Києві сесії Парламентської асамблеї НАТО. Але ми вдячні партнерам, що за пропозицією України погодили її проведення в травні 2022 року”, - зазначив Разумков.

Читайте також: Разумков їде до Брюсселя та Люксембурга

За його словами, реформування військової та безпекової сфери України відповідно до стандартів НАТО є пріоритетом для влади. Україна вже ухвалила деякі рішення, що наближають її до євроатлантичної інтеграції, і продовжує рухатися цим шляхом.

“Ми цінуємо рішучу позицію Альянсу щодо анексії Криму та агресії на сході нашої країни, а також підтримку державами-членами НАТО реформ в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков 22-23 березня перебуватиме з робочим візитом у Брюсселі (Королівство Бельгія) та Люксембурзі (Велике Герцогство Люксембург).

Фото: Дмитро Разумков/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-