В ОП сподіваються, що збільшення обстрілів на Донбасі критично не вплине на переговорний процес

В ОП сподіваються, що збільшення обстрілів на Донбасі критично не вплине на переговорний процес

Укрінформ
На Донбасі збільшилася кількість обстрілів, але це не повинно критично вплинути на переговорний процес щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню.

Про це сказала прессекретар Президента Юлія Мендель в ефірі програми "Взгляд с Банковой" на телеканалі "Дом" у неділю ввечері, повідомляє Укрінформ.

"Ми розуміємо, що кількість обстрілів, на жаль, збільшилася. На це є низка і політичних, і економічних причин. Але загалом на переговорний процес щодо повного та всеосяжного режиму припинення вогню, ми сподіваємося, це критично впливати не буде", - заявила Мендель.

За її словами, можливості для подальшого збереження перемир'я є та їх будуть використовувати.

Водночас прессекретар глави держави зазначила, що Володимир Зеленський побував на Донбасі вже 20 разів за менш ніж два роки свого президентства.

Читайте також: РФ розповсюджує фейки про нібито наступ українських військових на Донбасі - Данілов

"Сильний - не той, хто може воювати, сильний - той, хто може зупинити жахи війни. Тому Україна обирає форму діалогу", - підкреслила Мендель.

Як повідомлялося, телеканал "Дом" запустив нову серію програм "Взгляд с Банковой", в якій головними дійовими особами виступають стейкхолдери, пов'язані з Офісом Президента і яка виходитиме у неділю. Щотижня на сторінці в Facebook телеканалу "Дом" глядачі зможуть поставити свої запитання або відправити повідомлення на номер Viber +380 (50) 419 13 57.

Читайте також: Цьогоріч на Донбасі почнуть будувати «точки тяжіння» - Мендель

15 березня вийшов пілотний випуск програми "Взгляд с Банковой" за участю прессекретаря Президента Юлії Мендель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-