Разумков відкрив засідання Ради, у залі - 236 депутатів

Разумков відкрив засідання Ради, у залі - 236 депутатів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту. 

У залі зареєстровано 236 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав спікер.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок парламентарії планують включити до порядку денного та направити на висновок Конституційного Суду законопроєкт №5133 "Про внесення змін до статей 85 та 106 Конституції України (щодо порядку призначення на посади та звільнення з посад директора Національного антикорупційного бюро України і директора Державного бюро розслідувань)".

У другому читанні народні депутати мають намір розглянути проєкти №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин" і №2195 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони".

До розгляду в другому читанні заплановано й законопроєкт №3952 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості інформації про розмір оплати праці в державних компаніях".

У порядку денному також законопроєкти №4020 "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації" та №4543 "Про внесення зміни до розділу V "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна" щодо приватизації об'єктів великої приватизації".

Читайте також: Рада у п'ятницю заслухає Степанова

Парламентарії планують розглянути законопроєкт №4416 "Про внесення змін до Закону України "Про індустріальні парки" щодо спрощення створення та стимулювання діяльності індустріальних парків".

Порядок денний також передбачає розгляд із пропозиціями Президента Закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо перейменування Фонду соціального захисту інвалідів і приведення термінології у відповідність із законодавством у сфері соціального захисту осіб з інвалідністю".

Народні депутати також можуть розглянути у вівторок законопроєкт №5122 щодо заборони продажу лікарських засобів дітям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-