«Слуга народу» наступного тижня планує відкрити всеукраїнську приймальню - Корнієнко

«Слуга народу» наступного тижня планує відкрити всеукраїнську приймальню - Корнієнко

Укрінформ
Політична партія «Слуга народу» планує з наступного тижня відкрити Всеукраїнську приймальню в столичному конгресово-виставковому центрі «Парковий».

Як передає кореспондент Укрінформу про це на брифінгу після завершення з’їзду партії монобільшості заявив очільник партії Олександр Корнієнко.

"Я думаю, що з понеділка-вівторка в "Парковому" відкриється Всеукраїнська приймальня партії "Слуга народу", буде окремий мінісайт цьому присвячений", - сказав Корнієнко.

За його словами, у приймальні раз чи два на тиждень чекатимуть на депутатів місцевих рад від “Слуги народу”. Політик нагадав, що до партії приєдналися сім тисяч депутатів місцевих рад.

Корнієнко додав, що до приймальні можуть звертатися і прості українці.

Як повідомлялося, у суботу, 13 березня, відбувся 11-й позачерговий з'їзд політичної партії "Слуга народу".

Читайте також: «Слуги народу» Київщини назвали неприпустимим призначення Дубінського до керівного органу партії

На з’їзді члени партії внесли зміни до статуту та утворили два керівні органи: Політичну раду партії та Національну раду громад.

До складу політради, зокрема, увійшли міністр культури Олександр Ткаченко, міністр юстиції Денис Малюська, міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-