«Слуги народу» Київщини назвали неприпустимим призначення Дубінського до керівного органу партії

«Слуги народу» Київщини назвали неприпустимим призначення Дубінського до керівного органу партії

Укрінформ
Київська облорганізація партії "Слуга народу" заявила про неприпустимість входження до керівного органу політсили - Національної ради громад - теперішнього її очільника Олександра Дубінського.

Про це повідомляє пресслужба партії "Слуга народу", передає Укрінформ.

"Партія "Слуга Народу" скликає на 14 березня конференцію Київської обласної організації партії, щоб розглянути кадрові питання, а також питання утворення нових керівних органів обласної організації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розпорядження про скликання конференції видав голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко на вимогу членів Київської обласної організації.

"Дізнавшись про формування нових керівних органів партії, яке було ухвалено на XI позачерговому з’їзді, партійці заявили про неприпустимість входження до Національної ради громад теперішнього очільника обласної організації Олександра Дубінського. Також вони обурені тим, що позиція деяких членів організації щодо подальшого перебування його на посаді очільника, і тим паче автоматичне входження пана Дубінського до керівних органів партії – видається за позицію всієї організації", - зазначають у пресслужбі партії.

Читайте також: Дубінський увійшов до складу Нацради громад партії «Слуга народу»

Наголошується, що саме тому партійці висунули вимогу ініціювати скликання позачергової конференції обласної організації.

"Ми розглянули пропозиції партійців і на їхню вимогу, відповідно до статуту, скликаємо завтра, 14 березня, конференцію Київської обласної організації. Ініціювати подібні питання та наполягати на їхньому розгляді – право членів партії, і ми не бачимо причин не задовольнити цю вимогу", – підкреслив Корнієнко.

За новою редакцією статуту, такі рішення підлягають погодженню головами Політичної ради та Національної ради громад. Відповідно, Давид Арахамія й Олександр Завітневич погодили зазначене рішення голови партії.

Як повідомляв Укрінформ, 13 березня Олександр Дубінський рішенням з'їзду "СН" увійшов до нового керівного органу партії - Національної ради громад.

Читайте також: Корнієнко прокоментував партійні зміни на місяцях щодо Дубінського та Тищенка

1 лютого Дубінського виключили із фракції "Слуга народу" після того, як міністерство фінансів США оголосило про запровадження санкцій проти семи осіб, у тому числі Дубінського, та чотирьох організацій, які є частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу.

При цьому Дубінський продовжує очолювати Київський обласний осередок політсили.

Олександр Корнієнко у коментарі журналістам перед з'їздом 13 березня сказав, що не може виключити Олександра Дубінського з партії, тому що це питання мають вирішити низові організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-