Президент назвав надважливі закони для України

Президент назвав надважливі закони для України

Укрінформ
Володимир Зеленський наголосив, що для України наразі надважливими є закони, необхідні для завершення земельної реформи, децентралізації, запровадження народовладдя, а також для судової реформи, економічного зростання, пенсійного забезпечення, амністії капіталів, подолання корупції.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Президент сказав під час виступу на з'їзді партії "Слуга народу" в суботу.

"Сьогодні для України надважливими є закони, що закінчать земельну реформу, децентралізацію, запровадять народовладдя. Закони, необхідні для судової реформи, економічного зростання, пенсійного забезпечення, амністії капіталів, подолання корупції, відновлення справедливості та виконання всіх інших наших обіцянок. Програма Президента і програма партії "Слуга народу" - саме це наш порядок денний. І жодні правки будь-кого не зупинять нас на цьому шляху", - заявив Зеленський.

Звертаючись до членів партії "Слуга народу", Президент зазначив, що основну увагу сьогодні варто приділити не тому, що вже зроблено, а тому, що поки що не зроблено, і зосередитись на втіленні цього в життя, покращувати швидкість та ефективність.

"Це одна з причин, за якою сьогодні партія "Слуга народу" починає новий період. Вважаю, ми, ви подорослішали, визнали помилки та зробили висновки. Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків, як кажуть, та випадкових людей, є й такі. І ми готові рухатись далі. Якщо в цьому залі є ті, хто готовий опустити руки або досі не зрозумів різницю між справжньою думкою народу і своєю Фейсбук-бульбашкою або ґвалтом деяких журналістів, активістів, анонімних телеграм-каналів про "все пропало", краще, будь ласка, встаньте і підіть зараз, хоча я вірю, що таких людей тут сьогодні немає. А значить нам усе вдасться", - сказав Зеленський.

За словами глави держави, для цього він чекає від партії "Слуга народу" декілька дуже важливих конкретних речей.

Читайте також: Зеленський на з’їзді партії «Слуга народу»: Наші перемоги — перемоги для людей

"Перше - бути постійно на передовій реальних змін, бути першопрохідцями, зосередитись на дійсно важливих законах, а не на дрібницях, імітуючи бурхливу діяльність. Потрібен осмислений підхід до політики та державного управління, маємо думати на декілька кроків уперед в рамках нашої єдиної стратегії. Це одне із завдань політичної ради партії, політичних рад у регіонах, які сьогодні ви створите", - сказав Зеленський.

Він додав, що партія "має бути джерелом ініціатив, джерелом реформ, проєктів, ідей, а головне - нових професійних та порядних кадрів для нашої України".

Читайте також: РНБО вдалося припинити спроби розколоти Україну дезінформацією - Зеленський

"Друге - єдність. Ми ніколи не зробимо нашу Україну єдиною, якщо самі не будемо згуртованими. На мою думку, у вас можуть бути дискусії щодо деталей, але коли мова йде про принципово важливі для країни речі, на табло завжди має бути щонайменше 226 наших голосів. Голосів "Слуги народу". І вам має бути байдуже, як голосують інші партії, нехай це залишиться на їх совісті", - зазначив Президент.

Також він рекомендував членам партії "Слуга народу" забути, назавжди слова "так, але", коли йдеться про обіцяне людям.

"Ці речі ні для кого не були таємницею, вони написані в наших програмах, під ними ви всі поставити свої підписи у 2019 році і все це ми зобов'язані виконати. Тільки так, без жодних "але", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Україна підтримує рішення США щодо санкцій проти Коломойського – Президент

Як повідомлялося, у суботу, 13 березня, проходить 11-й з'їзд політичної партії "Слуга народу". На ньому, зокрема, присутні Президент Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-