РНБО вдалося припинити спроби розколоти Україну дезінформацією - Зеленський

РНБО вдалося припинити спроби розколоти Україну дезінформацією - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що рішеннями Ради національної безпеки й оборони вдалося припинити спроби розколоти Україну пропагандою та дезінформацією.

Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на сторінці глави держави у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

“2 лютого 2021 року було заблоковано діяльність осіб, які вважали нормою вести бізнес на тимчасово окупованих територіях України та фінансувати дезінформаційні батальйони, що атакували українців залпами брехні та маніпуляцій”, - підкреслив Президент.

Читайте також: «Україна дає здачі»: Зеленський прокоментував рішення РНБО

Він нагадав, що 19 лютого рішенням РНБО було заблоковано активи, майно, анульовано ліцензії та дозволи підприємств, пов’язаних з Віктором Медведчуком.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 2 лютого ввів у дію рішення РНБО про введення санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK та "112 Україна", а також їхнього власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих телеканалів.

Читайте також: РНБО затвердила стратегію деокупації Криму

19 лютого Рада національної безпеки та оборони ухвалила рішення про застосування санкцій до восьми фізичних осіб та 19 юридичних, серед яких є і Віктор Медведчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-