У «Слузі народу» анонсують нову партійну структуру

У «Слузі народу» анонсують нову партійну структуру

Укрінформ
Голова партії «Слуга Народу», перший заступник голови депутатської фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко анонсував розбудову нової більш потужної структури партії, яку планують ухвалити на з'їзді 13 березня.

Про це, повідомляє Укрінформ, він заявив в інтерв'ю Громадському.

«На з’їзді ми будемо ухвалювати різні, зокрема й кадрові рішення, які допоможуть зрозуміти, чим партія відрізняється від фракції. Все це для того, щоб партія почала більше виконувати роль саме партії, а не фракції. Адже за Конституцією партія формує фракцію, і фракція є наслідком діяльності партії», – цитує політика пресслужба "Слуги народу".

Корнієнко зауважив, що наразі у "Слуги народу" - близько 1000 фракцій у місцевих радах різних рівнів по всій країні.

Зміни дозволять зробити так, щоб партія почала ще краще працювати, наголосив Олександр Корнієнко.

Читайте також: На нараді у Зеленського обговорили законопроєкти на виконання його перевиборчої програми

При цьому він зауважив, що в Європі партії функціонують більше як сталі багаторічні структури, а не як фракції – від виборів до виборів, коли змінюється їхнє представництво у владі.

Окрім того, за словами Корнієнка, у «Слузі Народу» планують сформувати спільноту навколо президенстької програми дій, що перетвориться на програму партії. У майбутньому це дозволить партії ефективніше працювати не лише на персональному лідерстві президента, а й на сформованих всередині цінностях та механізмах взаємодії між собою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-