Уряд запровадить відкриту систему розміщення держзамовлення на підготовку публічних службовців

Уряд запровадить відкриту систему розміщення держзамовлення на підготовку публічних службовців

Укрінформ
Кабмін ухвалив розпорядження яким передбачено заходи на актуалізацію концепції реформування системи професійного навчання держслужбовців та представників місцевого самоврядування.

Таке рішення було прийняте на черговому засіданні уряду в середу, 3 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Ідеться про розпорядження «Про внесення змін до розпоряджень Кабінету Міністрів України від 01 грудня 2017 р. №974 та від 10 травня 2018 р. №342».

«У рамках удосконалення механізму формування, розміщення та виконання державного замовлення на професійне навчання публічних службовців буде запроваджено відкриту систему розміщення державного замовлення з використанням функціональних можливостей вебпорталу управління знаннями у сфері професійного навчання», - зазначив у Телеграмі міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов.

Читайте також: Відновлення конкурсів на держслужбу: Немчінов назвав позитивні моменти

За його словами, розпорядженням передбачено започаткування експериментального проєкту щодо проведення конкурсного відбору виконавців державного замовлення на підготовку публічних службовців через Портал управління знаннями, а також удосконалення нормативно-правових актів, що регулюють розміщення державного замовлення на професійне навчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-