Данілов проведе у Варшаві переговори у форматі «Люблінського трикутника»

Данілов проведе у Варшаві переговори у форматі «Люблінського трикутника»

Укрінформ
Секретар РНБО Олексій Данілов під час робочого візиту до Варшави у форматі «Люблінського трикутника» зустрінеться з головою Бюро нацбезпеки Польщі Павелом Солохом та радником президента Литви з питань нацбезпеки Дарюсом Кулешусом.

Представники органів нацбезпеки трьох країн зустрінуться також з президентом Польщі Анджеєм Дудою, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо намір обговорити, зокрема, питання наших взаємин, безпекової ситуації в регіоні, особливо у контексті нашого спільного сусіда Білорусі, а також перспективи поглиблення співпраці України з євроатлантичними структурами”, - сказав голова Бюро нацбезпеки Польщі Павел Солох в коментарі РАР.

За його словами, Польща хоче, аби “питання східного флангу НАТО, конфлікту в Україні, ситуації в Білорусі активно наголошувалися у міжнародному вимірі”.

Читайте також: «Люблінський трикутник» наближає євроінтеграцію України - голова МЗС Литви

Солох також повідомив, що особиста зустріч у період пандемії свідчить про бажання учасників "Люблінського трикутника" поглиблювати співпрацю. Він додав, що президенти Польщі, Литви та України зацікавлені перспективою зустрічі на найвищому рівні.

Як відомо, "Люблінський трикутник" було засновано в липні минулого року на зустрічі глав МЗС України, Польщі та Литви з нагоди 450-річчя Люблінської унії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-