Для повної імплементації закону «Про оборонні закупівлі» треба ще дві постанови - Уруський

Для повної імплементації закону «Про оборонні закупівлі» треба ще дві постанови - Уруський

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив ще дві постанови, які імплементують закон "Про оборонні закупівлі", розроблені Мінстратегпромом.

Як передає Укрінформ, про це повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський у Фейсбуці.

"Черговий крок до завершення процесу імплементації Закону України "Про оборонні закупівлі". Сьогодні на засіданні уряду були прийняті ще дві постанови Кабінету Міністрів: "Питання оборонних закупівель" та "Про затвердження Порядку розроблення, освоєння та випуску нових видів продукції оборонного призначення, а також припинення випуску існуючих видів такої продукції", - написав він.

Читайте також: Зеленський доручив винести реформу Укроборонпрому на розгляд РНБО

Уруський зауважив, що для повної імплементації положень закону залишилися дві останні постанови, які будуть розглянуті на найближчому засіданні КМУ. Таким чином, Мінстратегпром відпрацює всі залежні від нього постанови, для імплементації закону "Про оборонні закупівлі".

Як повідомляв Укрінформ, перші шість постанов, які імплементують закон "Про оборонні закупівлі" Кабінет Міністрів ухвалив 17 лютого.

Верховна Рада 16 липня 2020 року ухвалила в цілому закон "Про оборонні закупівлі". Документ визначає загальні правові засади планування, порядок формування обсягів та особливостей здійснення закупівель товарів, робіт і послуг оборонного призначення для забезпечення потреб сектору безпеки і оборони, інших товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб безпеки і оборони. Визначено також порядок здійснення державного і демократичного цивільного контролю у сфері оборонних закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-