У відносинах з адміністрацією Байдена не відчувається напруження — Зеленський

У відносинах з адміністрацією Байдена не відчувається напруження — Зеленський

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив про відсутність напруження у відносинах із адміністрацією Президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена.

Про це він сказав під час спільної пресконференції з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо відносин зі Сполученими Штатами, контакт із адміністрацією Президента Байдена був у міністра закордонних справ - Кулеби, був зв’язок з Блінкеном, я знаю детальний зміст їхньої розмови. Напруження, згідно з цієї розмови, ніхто ніякого не відчуває, не підтверджує, навпаки — підтверджує підтримку від нашого стратегічного партнера”, - сказав Зеленський, відповідаючи на запитання, чи відсутність його особистого контакту з Президентом США Джозефом Байденом може означати, що має місце “певне напруження” у стосунках.

Читайте також: Зеленський запросив Байдена в Україну

Як повідомлялося, у лютому міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів першу телефонну розмову з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном і привітав його з призначенням на посаду.

Читайте також: Україна з приходом Байдена розраховує на більшу підтримку Штатів у протидії агресії РФ - Кулеба

Посол України в США Володимир Єльченко заявляв, що українська сторона працює над реалізацією запрошення Джо Байдена відвідати Київ, а також над можливим візитом Володимира Зеленського до США

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-