Держзрада і не тільки: РНБО за два тижні заслухає звіти силовиків про резонансні справи

Держзрада і не тільки: РНБО за два тижні заслухає звіти силовиків про резонансні справи

Оновлено
Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення через два тижні заслухати керівників правоохоронних органів щодо розслідувань резонансних справ.

Про це секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов сказав на брифінгу за результатами засідання РНБО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми прийняли рішення, що через два тижні буде на засіданні звіт заслуханий генерального прокурора України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ по тих справах, які є резонансними на сьогоднішній день у суспільстві. І всі ті люди, які свого часу зрадили нашу країну, вони будуть покарані», - сказав Данілов.

За його словами, Президент дав доручення підготувати та прозвітувати. Йдеться про справи про державну зраду, дезертирство, посягання на територіальну цілісність України, терористичну діяльність.

Читайте також: Радбез застосовує санкції проти ексголів МВС та СБУ часів Януковича

Як повідомляв Укрінформ, секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов у п'ятницю провів засідання РНБО.

Першим питанням у порядку денному стояло представлення проєкту «Державної стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя».

Другим - питання «Про невідкладні заходи щодо протидії загрозам національній безпеці у сфері громадянства».

Читайте також: Військову стратегію з деокупації презентують упродовж двох тижнів - Данілов

Третім - питання щодо стану розслідування справ про державну зраду, дезертирство, терористичну діяльність та порушення присяги.

Доповідачем у всіх трьох питаннях значиться секретар РНБО Данілов.

Четвертим на порядку денному - питання застосування санкцій згідно із законом «Про санкції» від 14 серпня 2014 року № 1644-VII. Доповідати мав голова СБУ Баканов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-