ЦВК зареєструвала вже дев'ять кандидатів на довиборах у Раду

ЦВК зареєструвала вже дев'ять кандидатів на довиборах у Раду

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала Артема Марчевського кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область) на проміжних виборах 28 березня від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ЦВК.

“ЦВК зареєструвала Артема Марчевського кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область) на проміжних виборах народного депутата України 28 березня 2021 року від політичної партії “Опозиційна платформа – За життя”, - ідеться в повідомленні.

У ЦВК нагадали, що раніше вже зареєстрували вісьмох кандидатів у народні депутати України: Вікторію Шилову, Валентина Рибіна – в ОВО № 50, Михайла Ноняка, Олександра Шевченка, Марусю Звіробій-Біленьку, Руслана Зозулю, Руслана Кошулинського та Юрія Юрченка – в ОВО № 87.

Водночас Громадянська мережа ОПОРА повідомила, що зареєстрований кандидатом у нардепи Артем Марчевський є генеральним продюсером телеканалу “112”. Рішення про його реєстрацію підтримали 11 членів ЦВК, 4 - утримались.

Читайте також: Довибори у Раду: «Євросолідарність» висунула Юлію Кузьменко

Як повідомлялося, Центральна виборча комісія призначила на 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата в округах №87 та № 50.

Подання документів до ЦВК для реєстрації кандидатів у депутати триватиме до 25 лютого включно.

Вибори у 87-му окрузі на Прикарпатті відбудуться через складання повноважень народним депутатом із фракції "Слуга народу" Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.

Вибори в окрузі на Донеччині призначені після дострокового припинення Верховною Радою 16 грудня повноважень позафракційного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-