РНБО ввела санкції щодо 19 юридичних та восьми фізичних осіб

РНБО ввела санкції щодо 19 юридичних та восьми фізичних осіб

Оновлено
Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про застосування санкцій до восьми фізичних осіб та 19 юридичних, серед яких є компанії-власники п'яти літаків.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Попали під санкції України компанії, які зареєстровані на території Російської Федерації, компанії, частина з яких зареєстровані у Молдові, зареєстровані в інших країнах. Крім того, хочу повідомити, що відносно п'яти компаній, які безпосередньо є власниками літаків, які здійснювали прямі польоти з Києва у Москву всупереч чинним нормативно-правових актів, так само всі ці 5 літаків сьогодні попали під санкції», - сказав Данілов.

Читайте також: Банкова - про засідання РНБО: Для усунення загроз нацбезпеці потрібні жорсткі рішення

Він також оприлюднив імена восьми фізичних осіб, щодо яких також застосовано санкції.

«Це пан Васьковський Костянтин Борисович - громадянин Російської Федерації, це пан Томченко Віталій Валерійович – громадяни Російської Федерації, це пані Лавренюк Наталія Миколаївна – громадянка України, це пан Лісогор Сергій Вікторович – громадянин Російської Федерації, це пані Марченко Оксана Михайлівна – громадянка України, це пан Маслюк Олександр Миколайович – громадянин Російської Федерації, це пан Медведчук Віктор Володимирович – громадянин України та це пан Попов Михайло Юрійович – громадяни Російської Федерації», - сказав Данілов.

За його словами, санкції застосовуються строком на три роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-