Степанов має до кінця відпрацювати кейс із вакцинацією - Подоляк

Степанов має до кінця відпрацювати кейс із вакцинацією - Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов має повністю відпрацювати питання вакцинації проти COVID-19 і таким чином показати ефективність або неефективність.

Про це Подоляк заявив в інтерв'ю виданню "РБК-Україна", повідомляє Укрінформ.

"Я думаю, що, наприклад, кейс вакцинації – це абсолютна зона відповідальності чинного міністра охорони здоров'я. Він повинен цей кейс до кінця відпрацювати і відповідним чином показати ефективність або неефективність", - сказав Подоляк.

Він додав що Степанов є "основним парламентерем з вакцинації" і якщо зараз, коли "ми практично на фіналізації цього процесу", його відправити у відставку, то це виглядатиме "трішки дивно".

Читайте також: Степанов запевнив, що вакцинація почнеться в лютому

Водночас радник керівника ОП зауважив, що наразі не час для відставки уряду.

"Кабмін ще не до кінця допрацював свою каденцію. В принципі, за винятком може якихось позицій, які необхідно посилити. Зокрема, наприклад, у нас на сьогоднішній день дуже розсіяна галузева історія по міністерству енергетики, відсутність міністра", - пояснив Подоляк.

Читайте також: Дедалі більше «слуг» готові підтримати відставку Степанова - Кравчук

Як повідомляв Укрінформ, раніше Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив, що провладна команда не розглядає наразі можливості відставки Кабінету Міністрів.

Вакцинацію від коронавірусної інфекції в Україні планувалося розпочати 15 лютого, однак термін перенесено, за словами очільника МОЗ Максима Степанова, через технічні проблеми логістичного характеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-