У «Слузі народу» вирішать, чи очолюватиме Дубінський осередок на Київщині

У «Слузі народу» вирішать, чи очолюватиме Дубінський осередок на Київщині

Укрінформ
У партії «Слуга народу» планують найближчими днями розглянути питання, пов'язане з керівництвом Олександром Дубінським Київською обласною організацією політсили.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера», передає Укрінформ.

«Дубінський очолює осередок (партії «СН» - ред.) Київської області. Я знаю, що зараз у партії буде, я так розумію, найближчими днями, зібрання з цього приводу, вони будуть вирішувати питання саме щодо очільника Київського обласного осередку. Там партія уже вирішить», - розповів Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 1 лютого народного депутата Олександра Дубінського, проти якого США запровадили санкції, виключили з парламентської фракції «Слуга народу».

Читайте також: Дубінський може втратити ще одну посаду у «Слузі народу»

Дубінський очолює Київську обласну організацію партії «Слуга народу», а також є заступником голови парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики.

Голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко повідомив, що питання відсторонення Дубінського від посади голови Київської облорганізації має вирішувати сам місцевий осередок політсили.

Читайте також: Корнієнко прокоментував партійні зміни на місяцях щодо Дубінського та Тищенка

11 січня Офіс контролю за іноземними активами міністерства фінансів США запровадив санкції проти семи фізичних осіб і чотирьох організацій, пов’язаних з народним депутатом Андрієм Деркачем, за втручання у президентські вибори. У санкційний список було включено і народного депутата Дубінського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-