Корнієнко розповів про ідеологію «Слуг народу» - радикальний центризм

Корнієнко розповів про ідеологію «Слуг народу» - радикальний центризм

Укрінформ
Партія «Слуга народу» не має планів щодо офіційної зміни ідеології, вона залишається центристською.

Про це сказав голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко на брифінгу в четвер, 11 лютого, передає кореспондент Укрінформу.

«Наразі в нас немає планів щодо офіційної зміни ідеології. Вона залишається центристською, це український центризм, радикальний центризм... Він передбачає використання різних політичних інструментів у тих чи інших ситуаціях, коли це треба», - сказав Корнієнко.

Він додав, що партія це продовжує послідовно демонструвати, відкривши ринок газу, але побачивши, що в ньому є проблеми, було зроблено тимчасове регулювання.

«Це класичний інструмент радикального центризму так званого. Ліберали нас звинувачували в тому, що ми закрили ринок газу, соціалісти нас звинувачували в тому, що ми відкрили ринок газу. Але ми зробили тимчасове регулювання, «призакрили» на деякий час, розуміючи, що є проблема з тарифами і люди не мають можливості платити і треба дати можливість платити. Це щодо ідеології», - зазначив депутат.

Читайте також: «Слуга народу» висунула Вірастюка на довибори у Раду

Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що партія «Слуга народу» на з'їзді наприкінці лютого має намір оголосити про зміну ідеології.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-