Стефанчук відкрив Раду

Стефанчук відкрив Раду

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук відкрив пленарне засідання парламенту в п'ятницю, 5 лютого.

У сесійній залі зареєструвалися 181 народний депутат, передає кореспондент Укрінформу.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав Стефанчук.

Засідання Верховної Ради України / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на Годині запитань до уряду в п'ятницю заслухає інформацію про результати проведення карантинних заходів, запроваджених урядом у січні 2021 року, та про виконання плану вакцинації населення України від COVID-19.

Крім того, порядок денний передбачає розгляд у другому читанні законопроєкту №4489-1 "Про внесення змін до Закону України "Про вищу освіту" щодо забезпечення процедури обрання керівника закладу вищої освіти".

У другому читанні також заплановано розгляд проєкту закону №3623 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі".

Читайте також: Рада заслухає Степанова про результати посиленого карантину та план СOVID-вакцинації

Народні депутати мають намір розглянути в першому читанні законопроєкт №4318 "Про внесення змін до Закону України "Про культуру" щодо загальних засад надання населенню культурних послуг".

Серед передбачених до розгляду питань - проєкт закону №4361 "Про внесення змін до Закону України "Про державну службу" щодо розширення кола осіб, які можуть претендувати на вступ на державну службу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-