Україні важливо зберегти прогрес у реформах - Держдеп США

Україні важливо зберегти прогрес у реформах - Держдеп США

Укрінформ
США продовжують зберігати двопартійну підтримку України та акцентують на подальшій реалізації реформ, спрямованих на викорінення корупції, а також розбудову правової та економічно розвиненої держави.

Про це йдеться в повідомленні Держдепартаменту США за результатами розмови його очільника Ентоні Блінкена та глави МЗС України Дмитра Кулеби, передає Укрінформ.

«Держсекретар зробив акцент на потужній двопартійній підтримці України, а також на пріоритеті, який США надають суверенітету України, її територіальній цілісності та євроатлантичним прагненням», - зазначається в повідомленні.

Глава Держдепартаменту також запевнив, що Сполучені Штати продовжать надавати Україні економічну й військову допомогу.

Читайте також: Зі США не було жодних сигналів, що дії окремих осіб позначаться на наших відносинах - Кулеба

«Держсекретар Блінкен наголосив на важливості для України зберегти прогрес у боротьбі з корупцією та забезпеченні верховенства права й економічних реформ, що зміцнить українські інституції та забезпечить світле й процвітаюче майбутнє для всіх українців»,- підкреслюють у Держдепі.

Крім того, зазначається, що глави дипломатичних відомств обговорили зусилля, які Україна докладає у боротьбі з COVID-19, а також дипломатичні кроки Києва стосовно ситуації на Донбасі та в Криму.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в понеділок провів першу телефонну розмову з новим державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-