Посольство в Китаї перевіряє інформацію про коронавірус в українській сировині для морозива

Посольство в Китаї перевіряє інформацію про коронавірус в українській сировині для морозива

Укрінформ
Посольство України в Китаї перевіряє інформацію щодо виявлення коронавірусу в морозиві, виробленому з використанням імпортованої з України сухої сироватки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба посольства України в Китаї.

«Посольством України в КНР вживаються усі необхідні термінові заходи з метою перевірки повідомлення інформаційної агенції «Сіньхуа» від 15 січня щодо виявлення у місті Тяньцзінь позитивних результатів аналізів на коронавірус зразків сухої сироватки, імпортованої з України для виробництва морозива», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дипмісія України підтримує оперативний зв'язок з компетентними органами КНР та урядом міста Тяньцзінь з цього питання.

Читайте також: Китай не впустив двох експертів ВООЗ через антитіла до COVID-19

Як повідомлялося, в Тяньцзіні перевіряють велику партію морозива, виробленого компанією Tianjin Daqiaodao Food Co., Ltd з використанням імпортної сировини з Нової Зеландії і України, після того, як три зразки дали позитивний результат на коронавірус нового типу. Попередні епідеміологічні дослідження показують, що компанія виробила партію морозива з використанням сухого молока, імпортованого з Нової Зеландії, і сухої сироватки, імпортованої з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-