Мендель анонсувала нове інтерв’ю Зеленського

Мендель анонсувала нове інтерв’ю Зеленського

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський отримує найбільшу кількість запитів на інтерв'ю порівняно з колишніми очільниками Української держави.

Про це розповіла прессекретар глави держави Юлія Мендель під час онлайн-зустрічі в Американській торговій палаті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас запитів колосальна кількість, люди, які працюють в Офісі Президента вже десятиліттями, вони кажуть, що жоден президент не мав такої кількості запитів на інтерв'ю, як має Президент Зеленський", - сказала вона.

Водночас речниця глави держави підкреслила, що закінчення року - це хороший час для підсумкових інтерв'ю, й розповіла, що Зеленський дав два таких інтерв'ю. За її словами, одне з них - для іноземного ЗМІ, а друге - на українську аудиторію.

Читайте також: Зеленського визнали політиком року другий рік поспіль - Мендель

"Ви скоро побачите інтерв'ю українській аудиторії", - анонсувала Мендель.

Водночас вона нагадала, що іноземне інтерв'ю нещодавно опублікувало американське видання The New York Times.

"Був цікавий аспект, телеграм-канали поширили, що ми заплатили за те інтерв'ю 200 тис. дол. Я вам чесно скажу: кращого компліменту для мене, як для прессекретаря, годі й чекати. Тому що якщо ми заплатили якісь хоча б гроші за це, то значить інтерв'ю вийшло хорошим. Звісно, ми нічого не платили, і заплатити New York Times просто неможливо за інтерв'ю, але от такі компліменти ми отримуємо", - поділилася речниця Президента.

Читайте також: Зеленському довіряють 43% українців – «Рейтинг»

Як повідомляв Укрінформ, 19 грудня The New York Times опублікував матеріал з інтерв'ю з Президентом Володимиром Зеленським.

Офіс глави Української держави оприлюднив повний текст розмови, яка відбулася із журналістами The New York Times 16 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-