САП погодила підозру заступнику глави ОП Татарову

САП погодила підозру заступнику глави ОП Татарову

Ексклюзив
Укрінформ
Виконувач обов'язків голови Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук погодив повідомлення про підозру заступнику глави Офісу Президента Олегу Татарову.

Про це він повідомив у коментарі Укрінформу.

"Так, я підписав підозру заступнику глави Офісу Президента Олегу Татарову. Наразі НАБУ вживає заходів щодо вручення підозри", - сказав Грищук.

Читайте також: САП позиватиметься до ДБР через «справу Татарова»

Він додав, що правоохоронці не планують затримувати Татарова.

Як повідомлялося, 1 грудня редактор інтернет-видання "Цензор.net" Юрій Бутусов у Фейсбуці поінформував, що колишній народний депутат і екскерівник "Укрбуду" Максим Микитась дав викривальні свідчення на заступника глави ОП Олега Татарова у справі про махінації з квартирами для Нацгвардії.

За словами журналіста, Микитась повідомив слідству, що Татаров під час роботи в "Укрбуді" начебто підкупив експерта МВС, аби той фальсифікував експертизу на користь компанії.

Також журналіст написав, що НАБУ підготувало підозру заступнику глави ОП Олегу Татарову, однак суддя ВАКС Мойсак нібито заблокував вручення повідомлення про підозру.

Читайте також: Заступник глави ОП заявив, що подає до суду на Ситника

При цьому у ВАКС заявили, що не отримували клопотання про надання дозволу про затримання заступника глави ОП Олега Татарова.

Директор НАБУ Артем Ситник в інтерв’ю ЗМІ підтвердив, що Олегу Татарову було підписано підозру. Однак її не вручили через зміну всіх прокурорів у справі.

Своєю чергою заступник глави Офісу Президента Олег Татаров 12 грудня заявив, що подасть до суду на директора НАБУ щодо захисту честі, гідності і ділової репутації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-