Зеленський доручив провести співбесіди з кандидатами на посаду керівника ДУС

Зеленський доручив провести співбесіди з кандидатами на посаду керівника ДУС

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський погодив пропозицію щодо призначення на вакантну посаду керівника Державного управління справами шляхом укладення контракту про проходження державної служби і доручив провести співбесіди з кандидатами.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження оприлюднено на сайті глави держави.

«Ураховуючи необхідність забезпечення виконання Державним управлінням справами визначених завдань і функцій на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, погодитися з пропозицією керівника Секретаріату роботи з персоналом та організаційного забезпечення діяльності керівника державної служби Державного управління справами А.Сускова щодо необхідності призначення на вакантну посаду керівника Державного управління справами шляхом укладення в установленому порядку контракту про проходження державної служби», - йдеться у документі.

Уповноваженою особою для проведення співбесіди з кандидатами на посаду керівника ДУС глава держави визначив керівника Апарату Офісу Президента Олексія Дніпрова.

Як повідомлялося, Президент указом від 18 червня звільнив Сергія Борзова з посади керівника ДУС та призначив його головою Вінницької ОДА.

Читайте також: Зеленський призначив двох заступників керівника ДУС

Наразі т.в.о. керівника ДУС є Ігор Лисий.

Державне управління справами - єдиний орган з матеріально-технічного, соціально-побутового, лікувально-профілактичного забезпечення діяльності Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Ради національної безпеки й оборони та інших державних органів, вищих посадових осіб закордонних країн. В управлінні ДУС перебуває понад 60 державних підприємств, установ та організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-