Росія веде в Україні інформкампанію з дискредитації керівництва держави - розвідка

Росія веде в Україні інформкампанію з дискредитації керівництва держави - розвідка

Укрінформ
Російська Федерація активізувала заходи з дискредитації вищого державного та військового керівництва України, що свідчить про слабкість російських позицій та неспроможність Кремля досягти свої цілей в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

“Останнім часом Російська Федерація активізувала заходи з дискредитації вищого державного та військового керівництва України. З цією метою активніше використовуються проросійські ЗМІ, журналісти та агенти впливу, у т. ч. на території України. Основною метою інформаційної кампанії, яку перед собою ставить Кремль, є провокування недовіри до вищих посадових осіб нашої держави та дискредитація їхньої діяльності з урегулювання ситуації на фронті війни з РФ”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, окремим напрямом є критика керівництва України, органів влади щодо вирішення нагальних соціальних та економічних проблем, у т. ч. пов’язаних з епідемією COVID-19.

В пресслужбі наголосили, що все це відбувається на фоні цілеспрямованих зусиль Верховного Головнокомандувача ЗСУ, Міністерства оборони та воєнної розвідки України на шляху підвищення ефективності дій з відбиття російської збройної агресії та впровадження системних реформ із набуття нових спроможностей вітчизняного війська за стандартами НАТО.

Читайте також: Провину за цивільні жертви на Донбасі несе Кремль — Штати в ОБСЄ

“Зазначена інформаційна кампанія з боку РФ свідчить про слабкість російських позицій та неспроможність Кремля досягти свої цілей в Україні”, - наголосили в управлінні розвідки, додавши, що за майже сім років збройної агресії український народ навчився відрізняти правду та набув імунітету до брехні російської пропаганди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-