Через COVID-19 Раді пропонують засідати лише раз на тиждень

Через COVID-19 Раді пропонують засідати лише раз на тиждень

Укрінформ
Верховній Раді пропонують працювати у пленарному режимі лише у вівторок через поширення COVID-19, а до кінця тижня - у комітетах.

Як передає кореспондент Укрінформу, заступниця Голови Верховної Ради Олена Кондратюк запропонувала змінити графік проведення пленарних засідань парламенту поточного тижня, зробивши 18, 19 і 20 листопада днями роботи депутатів у комітетах.

"Звичайно, у нас дуже непроста ситуація щодо ковіду і в стінах парламенту. У нас зараз 27 хворих народних депутатів. Всього у нас перехворіло більше 90 депутатів. Зараз хворіє у нас 24 працівники апарату ВР, які реально працюють, приймають рішення. Тому ми порадилися з керівниками фракцій і груп, і розуміємо, що завтра має відпрацювати повний сесійній день. І я вношу таку пропозицію, щоб середа, четвер і п'ятниця були відведені для роботи в комітетах," - зазначила Кондарюк під час погоджувальної ради.

Читайте також: Рада завтра може розглянути постанову про скасування карантину вихідного дня

Як повідомляв Укрінформ, перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що парламент нинішнього пленарного тижня може розглянути президентський законопроєкт про народовладдя через всеукраїнський референдум № 3612 у другому читанні.

Станом на 16 листопада в Україні лабораторно підтверджено 545 689 випадків захворювання на COVID-19 , за добу - 9 832 нових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-