Президент Кореї українською побажав Зеленському одужання

Президент Кореї українською побажав Зеленському одужання

Укрінформ
Президент Республіки Корея Мун Чже Ін побажав Президентові України Володимиру Зеленському швидкого одужання від COVID-19 та стабілізації ситуації з коронавірусом в Україні.

Про це він написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

"Президенте Володимире Зеленський, ми обмінялися нашими зобов’язаннями подолати проблеми COVID-19 разом, коли говорили телефоном у квітні. Тому, я засмучений раптовою новиною, що Ви отримали позитивний результат на COVID-19. Я бажаю Вам якнайшвидшого одужання та швидкої стабілізації ситуації з коронавірусом в Україні", - зазначив Мун, допис якого опублікований українською мовою.

Читайте також: Глава Єврокомісії побажала Зеленському якнайшвидшого одужання

Як повідомляв Укрінформ, 9 листопада коронавірус виявили у Президента Володимира Зеленського, а також у глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю "УП" проінформував, що Зеленський і Єрмак перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

10 квітня відбулася телефонна розмова Президентів України та Республіки Корея, під час якої обговорювалися питання глобальної і регіональної протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-