Зеленський і Єрмак перебувають у «Феофанії» - радник глави ОП

Зеленський і Єрмак перебувають у «Феофанії» - радник глави ОП

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, у яких підтверджено коронавірус, перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

Про це повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю "Українській правді", передає Укрінформ.

"Все досить строго, регламентовано протоколом. Вони перебувають у Феофанії. Там є обладнаний спеціальний кабінет, в якому Президент може проводити наради", - розповів Подоляк.

За його словами, у палаті глави держави встановлений спецзв’язок. У Єрмака такого спецкабінету немає, лише ізольована палата.

Читайте також: Зеленський має невисоку температуру і працює з дому – Мендель

Подоляк зазначив, що й у Президента, і у глави ОП стандартний графік роботи. "Єдине обмеження – це ізоляція, нікого немає поруч. Тобто, ніхто з помічників не перебуває біля Президента або біля глави Офісу, вони перебувають у комунікаційному офлайні", – розповів радник Єрмака.

Він додав, що Зеленський не бачиться із родиною, бо суворо дотримується карантину. Не бачиться Президент і зі керівником ОП - зв’язок з ним лише через телефон.

Як повідомлялося, 9 листопада коронавірус виявили у Президента Володимира Зеленського, а також у глави Офісу Президента Андрія Єрмака.

11 листопада Голова Верховної Ради Дмитро Разумков поінформував, що отримав позитивний результат тесту на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-