З коаліцією все «більш-менш», про нові формати не йдеться - Голова ВР

З коаліцією все «більш-менш», про нові формати не йдеться - Голова ВР

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що з діючою коаліцією у Верховній Раді все "більш-менш гаразд", а про офіційні перемовини щодо якихось інших її форматів йому невідомо.

Про це спікер парламенту сказав на брифінгу в середу, 14 жовтня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо позиції пана Качури... Я не є членом фракції, тому не можу брати участь у будь-яких перемовинах щодо формування нової коаліції, але станом на сьогодні, мені здається, поки що все більш-менш гаразд із діючою коаліцією, вона значно перевищує 226 народних депутатів. Про якісь офіційні перемовини на рівні Верховної Ради щодо створення якихось інших форматів я поки що не чув, до мене голови депутатських фракцій та груп не зверталися, тому коментувати чутки, я думаю, мені буде не зовсім коректно", - сказав Разумков.

Він зауважив, що народний депутат Качура може сам розповісти про свою позицію і "ту інсайдерську інформацію, яка, можливо, в нього є".

Читайте також: Разумков — про опитування в день виборів: Це не репетиція референдуму

Як повідомлялося, народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Качура заявив 11 жовтня у програмі "Єдність", що партії "Слуга народу" після місцевих виборів доведеться співпрацювати з партією "Опозиційна платформа - За життя" у південно-східних регіонах.

Фото: ВР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-