Діалог між Україною і Росією є і «так чи інакше» буде продовжуватися - Разумков

Діалог між Україною і Росією є і «так чи інакше» буде продовжуватися - Разумков

Укрінформ
Діалог з Росією, який наразі відбувається в рамках Тристоронньої контактної групи і на рівні радників лідерів "нормандської" четвірки, "так чи інакше" буде продовжуватися, бо врегулювання конфлікту на Донбасі без цього неможливе.

Про це заявив Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков на брифінгу в середу, 14 жовтня, у відповідь на запитання, чи не зайшов діалог між Україною і Росією в глухий кут, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Діалог ( з Росією. - ред.) так чи інакше відбувається - в рамках Тристоронньої контактної групи, в рамках спілкування на рівні радників. Цей діалог обов'язково буде продовжений, тому що якщо немає хоч якихось таких форматів спілкування, то навряд чи ми зможемо говорити про подальший рух", - сказав Разумков.

Читайте також: Зеленський закликає українців відповісти на п’ять запитань 25 жовтня

Він додав, що перемовини з Росією передбачають і Мінські домовленості, і участь у будь-яких інших форматах, зокрема, нормандському, тому "так чи інакше це буде продовжуватися".

Читайте також: Зеленський сподівається укласти мирну угоду з Путіним і повернути окуповані території

Як повідомлялося, глава Офісу президента України Андрій Єрмак під час виступу в Королівському інституті міжнародних відносин Chatham House (Велика Британія) заявив, що переговорний процес щодо зустрічі у "нормандському форматі" триває, і наступного тижня, можливо, відбудеться відеоконференція політичних радників лідерів держав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-