Зеленський запросив герцога і герцогиню Кембриджських в Україну

Зеленський запросив герцога і герцогиню Кембриджських в Україну

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на зустрічі з герцогом та герцогинею Кембриджськими запросив їх відвідати Україну і наголосив на важливості підтримки міжлюдських контактів.

Як повідомляє Офіс Президента у Фесбуку, це перша аудієнція Президента Володимира Зеленського у членів королівської родини.

Зазначається, що під час аудієнції Його Величність принц Вільям відзначив важливість офіційного візиту Президента України до Великої Британії.

Своєю чергою Зеленський наголосив на теплому прийомі, який відчуває українська делегація у Великій Британії, та важливості підтримки міжлюдських контактів.

«Людські контакти завжди найважливіші для країн. Україна та Велика Британія поділяють бачення щодо багатьох питань», – сказав глава держави.

Під час зустрічі відбувся обмін думками з низки питань міжнародного порядку денного, зокрема щодо екологічних ініціатив, а також двосторонньої взаємодії з питань медичної реабілітації військовослужбовців, гендерної та соціальної рівності, протидії домашньому насильству.

Співрозмовники також обговорили необхідність тісної координації країн світу задля подолання пандемії коронавірусу та забезпечення рівного доступу держав до вакцини у разі її розробки.

Читайте також: Зеленський розповів деталі візиту до Британії: Меморандуми про флот й аудіогіди в музеях

Володимир Зеленський запросив герцога та герцогиню Кембриджських відвідати Україну з візитом.

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня Президент України Володимир Зеленський розпочав офіційний візит до Великої Британії.

Фото: The Duke and Duchess of Cambridge / Twitter та ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-