Комітет ВР призначив іще одну зустріч із Фокіним і той обіцяв прийти

Комітет ВР призначив іще одну зустріч із Фокіним і той обіцяв прийти

Укрінформ
Засідання профільного комітету Верховної Ради за участі першого заступника глави української делегації у Тристоронній контактній групі Вітольда Фокіна відбудеться 29 вересня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється в анонсі на сайті профільного комітету.

“Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування на своєму засіданні заслухає позицію першого заступника глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Фокіна В.П., яку було висловлено у засобах масової інформації 29 серпня 2020 року та яка викликала значний суспільний резонанс,” - йдеться у повідомленні.

На засідання комітету також запрошено главу делегації України для участі у ТКГ Леоніда Кравчука, представників депутатських фракцій (груп) Парламенту, Офісу Президента України, РНБОУ, СБУ, ЦВК, КМУ та інших центральних органів виконавчої влади.

Читайте також: Якщо Фокін не прийде, комітет ВР звернеться до Кравчука

Водночас член комітету Олександра Качура (фракція “Слуга народу”) напередодні у своєму телеграм-каналі також поінформував про те, що Фокін підтвердив свою участь у засіданні комітету, що має відбутися 29 вересня о 15:00.

Як повідомляв Укрінформ, члени Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування планували провести зустріч з заступником голови української делегації у Тристоронній контактній групі Вітольдом Фокіним 15 вересня.

Під час цієї зустрічі планувалося заслухати позицію Фокіна стосовно його висловлювань у ЗМІ, а також щодо порушення перемир'я з боку агресора і наші чергові втрати на фронті.

Однак згодом Фокін відмовився від зустрічі з членами комітету, пославшись на зайнятість і необхідність працювати у ТКГ.

Перед цим Фокін, який є заступником Леоніда Кравчука у ТКГ, в одному з інтерв'ю заявив, що, на його думку, війна на Донбасі припиниться за умови надання особливого статусу всій території Донецької та Луганської областей. Він також висловився за оголошення загальної амністії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-