У Раді виступлять Резніков і Шкарлет, а Марченко представить проєкт бюджету-2021

У Раді виступлять Резніков і Шкарлет, а Марченко представить проєкт бюджету-2021

Укрінформ
Година запитань до уряду у Раді 18 вересня буде присвячена роботі Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі, а також питанню забезпечення навчального процесу в умовах поширення в Україні коронавірусу та стану нарахування зарплати освітянам.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на порядок денний засідання парламенту.

Для доповідей у рамках години запитань до уряду запрошені віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков і міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Після цього міністр фінансів Сергій Марченко представить проєкту закону "Про Державний бюджет України на 2021 рік". За результатами представлення документа народні депутати можуть взяти його до відома або ухвалити рішення про відхилення.

Читайте також: У Раду внесли доопрацьований законопроєкт про віртуальні активи – що змінили

Також на порядку денному парламентаріїв - низка законопроєктів. Зокрема, до розгляду в першому читанні заплановано законопроєкт №3577 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа" та №3573 щодо підвищення дітям з інвалідністю, постраждалим від вибухонебезпечних предметів, розміру державної соціальної допомоги.

Читайте також: У Раді створили об'єднання за права дітей з особливими освітніми потребами

У другому читанні депутати мають намір розглянути законопроєкт №2051-1 "Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України".

Порядок денний також включає законопроєкт №3450 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо упорядкування окремих питань захисту викривачів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-