Канада та ЄС закликають Україну до продовження реформ

Канада та ЄС закликають Україну до продовження реформ

Заява
Укрінформ
Україні слід продовжувати рух шляхом масштабних реформ і протистояти корупції та інтересам окремих осіб, які діють супроти загального блага.

Про це йдеться у спільній заяві міністра закордонних справ Канади Франсуа-Філіпа Шампаня та Верховного представника ЄС у закордонних справах Жозепа Борреля, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми продовжуємо заохочувати Україну до впровадження широких та інклюзивних реформ. Нам слід залишатися пильними у боротьбі проти корупції та особистісних інтересів в Україні”, - йдеться у документі.

Обидва дипломати також нагадали, що чинність економічних санкцій ЄС та Канади проти РФ зумовлена “повним впровадженням Росією її зобов’язань відповідно до Мінських угод”.

Читайте також: Євросоюз продовжив на пів року санкції проти Росії

“Канада та ЄС - непохитні у підтримці незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України у межах її міжнародно визнаних кордонів та засуджують незаконну анексію Кримського півострова, що сталася на порушення міжнародного права”, - наголошується у заяві.

Боррель та Шампань також нагадали про “цінність нашої доброї співпраці, що проявляється у підтримці реформування українського безпекового сектору та канадського внеску до Дорадчої місії ЄС в Україні”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-