МЗС почало розробляти стратегію публічної дипломатії

МЗС почало розробляти стратегію публічної дипломатії

Укрінформ
Міністерство закордонних справ разом з представниками експертних кіл, громадянського суспільства та бізнесу розпочали напрацювання стратегії публічної дипломатії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МЗС.

Зазначається, що упродовж стратегічної сесії експерти у сферах зовнішньої політики, комунікацій, культурної дипломатії та історичної пам’яті пропрацьовували як використати нові можливості та мінімізувати вплив негативних факторів на сприйняття України у світі.

“Сьогодні формування позитивного іміджу України за кордоном пов’язане з низкою викликів, у тому числі спричинених пандемією. Але закриті кордони та карантинні обмеження не мають стояти на заваді просування зовнішньополітичних інтересів України. Навпаки – завдяки глобальній діджиталізації перед Україною відкриваються нові можливості, зокрема створення цифрового контенту”, - зазначила перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова.

Читайте також: Україна та Іспанія підписали низку важливих документів

Координує розробку стратегії публічної дипломатії Департамент комунікацій та публічної дипломатії Міністерства закордонних справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-