Кабмін

Кабмін "прописав" повноваження Уруського

Укрінформ
Кабінет Міністрів оновив розподіл повноважень між віцепремєр-міністрами у зв'язку із запровадженням посади віцепрем’єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості, на яку призначили Олега Уруського.

Як передає кореспондент Укрінформу, відповідне рішенння ухвалили на засіданні уряду за пропозицією міністра КМУ Олега Немчінова.

"Є потреба в ухваленні нового розподілу повноважень між віцепрем'єрами у звязку із запровадженням нової посади", - сказав Немчінов перед ухваленням рішення.

До компетенції Уруського включили питання нацбезпеки у воєнній сфері, сфері оборони, державної промислової політики, державної військово-промислової політики, оборонно промислового-комплексу, державного оборонного замовлення, літакобудівної, космічної галузі та низки інших галузей.

Читайте також: Шмигаль: Сподіваюся, Уруський сприятиме консолідації підприємств у потужний економічний “кістяк”

До компетенції віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної включили питання розвитку малого і середнього підприємництва в частині впровадження електронної комерції, реалізацію навчальних програм з підприємництва та утворення центрів підтримки підприємництва.

Як повідомлялося, Верховна Рада 16 липня ухвалила постанову "Про призначення Олега Уруського віцепрем'єр-міністром - міністром з питань стратегічних галузей промисловості України" (№3842). Таким чином була запроваджена нова посада в Кабінеті Міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-