У Міністерстві стратегічних галузей уже формують штат - Уруський

У Міністерстві стратегічних галузей уже формують штат - Уруський

Укрінформ
Новостворене Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України вже займається формуванням штатів та проходить етап нормативно-правого врегулювання своєї роботи.

Про це віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський розповів в ексклюзивному інтерв’ю Укрінформу.

«Нині тривають організаційні процеси щодо відповідного нормативно-правого врегулювання роботи міністерства, відбувається формування штатів. Найближчим часом очікується ухвалення положення про основні засади й пріоритети», - розповів Уруський.

За його словами, залишаються ще певні бюрократичні процедури, які слід пройти. «Важко сказати точно, коли всі питання будуть врегульовані, однак робимо все, щоб це було здійснено в максимально стислі терміни», - сказав міністр.

Читайте також: Досвід турецького ОПК може стати орієнтиром для України - Уруський

Уруський вже провів кілька зустрічей та робочих нарад, планує системну роботу з представниками галузевих професійних асоціацій, промисловців і надалі. Запевнив, що міністерство відкрите до діалогу як з державними, так і з приватними компаніями, асоціаціями та об’єднаннями виробників.

Як раніше повідомляв Укрінформ, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості буде «компактним» і налічуватиме до 300 працівників. Заступниками очільника міністерства після перевірок мають стати Валерій Іващенко, Віталій Немілостівий, Тарас Коваленко та Юрій Петровський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-