Україна підпише з ЄК додаткову угоду про підтримку реформи держуправління

Україна підпише з ЄК додаткову угоду про підтримку реформи держуправління

Укрінформ
Кабінет Міністрів схвалив розпорядження про внесення змін до угоди щодо фінансування програми про комплексне реформування держуправління.

Як пояснив у Телеграмі міністр КМУ Олег Немчінов - якого уповноважили на підписання документу «Про підписання додаткової угоди № 3 між урядом України та Європейською Комісією, що діє від імені Європейського Союзу, про внесення змін до Угоди про фінансування програми «Підтримка комплексного реформування державного управління в Україні» (ENI/2016/039-569)» - розпорядження розроблено за результатами досягнутих домовленостей з ЄС та на підставі Закону України «Про міжнародні договори України».

Читайте також: На посадовців академії держуправління склали протокол за розголошення персональних даних

“Таким чином, був схвалений проєкт Додаткової угоди та надано повноваження міністру Кабінету Міністрів на її підписання. Це створить правові підстави для укладення цієї угоди з метою актуалізації показників ефективності програми «Підтримка комплексного реформування державного управління в Україні», які будуть використовуватися для виплати обумовлених траншів, що, своєю чергою, дасть можливість досягти достатнього прогресу у реалізації зазначеної програми, залучити додаткові кошти до Державного бюджету України та сприятиме реалізації Стратегії реформування державного управління України на період до 2021 року”, - зазначив урядовець.

За його словами, КМУ також затвердив постанову "Про внесення зміни до пункту 21 додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710". Це дозволить ініціювати перед Президентом України надання КЗ "Музей космонавтики ім. С.П.Корольова" Житомирською обласною радою статусу національного.

Немчінов пояснив, що такий статус підвищить подальші перспективи його розвитку у світлі реалізації ідеї національного відродження у високотехнологічній сфері, а також сприятиме збереженню національної колекції з космонавтики, переважна частина якої віднесена до Державної частини Музейного фонду України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-